Vacature: Stage bij de Stichting Migratierecht Nederland

De Stichting Migratierecht Nederland (SMR) zoekt een stagiair voor 21 uur per week die in de actualiteit van het migratierecht wil duiken.

Stichting Migratierecht Nederland zoekt een stagiair die gaat meewerken aan de productie van het vaktijdschrift Jurisprudentie Vreemdelingenrecht (JV) en bijdragen aan de redactie van de online databank Migratieweb.

Over de Stichting Migratierecht Nederland

Stichting Migratierecht Nederland is een kennisinstituut op het gebied van vreemdelingenrecht. De Stichting, die is gevestigd in Amsterdam, voert het secretariaat van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken (WRV) en biedt verschillende producten en diensten aan, zoals cursussen voor advocaten, de online databank Migratieweb en de vaktijdschriften Jurisprudentie Vreemdelingenrecht (JV) en Asiel&Migrantenrecht (A&MR).

Voornaamste taken:

  • Ondersteunende werkzaamheden voor het vaktijdschrift JV
  • Het plaatsen van documenten in de databank Migratieweb
  • Het samenvatten van uitspraken
  • Overige ondersteunende werkzaamheden

Wie zoeken wij?

Je volgt een universitaire of HBO-opleiding rechten, en hebt het vak migratierecht (of een vergelijkbaar vak) met succes afgerond.

Geïnteresseerd?

Stichting Migratierecht Nederland biedt een prettige werk- en leeromgeving en een stagevergoeding van € 300 per maand. De stage is 21 uur per week voor een periode van 6 tot 8 maanden. Stuur vóór 20 mei een korte motivatiebrief, CV en cijferlijst naar gwestendorp@stichtingmigratierecht.nl.