Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om u aan te melden als lid van het NJCM of om een abonnement op het NTM af te sluiten.

Als u lid wordt van het NJCM krijgt u het NTM automatisch thuisgestuurd. Door lid te worden geeft u aan dat u het werk van het NJCM ondersteunt en ontvangt u een kleine korting ten opzichte van abonnees. Als lid heeft u bovendien stemrecht op de Algemene Ledenvergadering en kunt u actief worden in een van de werkgroepen. Ook geniet u als lid korting op de publicaties van de Stichting NJCM-Boekerij. Wilt u alleen het NTM ontvangen, kies hieronder dan voor een abonnement op het NTM.

Liever per post aanmelden? Gebruik dan dit aanmeldformulier en stuur het op naar:

NJCM
Postbus 778
2300 AT  Leiden

Aanmeldformulier lidmaatschap NJCM / abonnement NTM
    Een abonnement op het NTM is inbegrepen bij het lidmaatschap. Door lid te worden geeft u aan dat u het werk van het NJCM ondersteunt. U kunt als lid actief worden binnen de vereniging en krijgt korting op publicaties van de Stichting NJCM-Boekerij.
    Indien u aangeeft actief te willen worden in een werkgroep dan nemen wij na verwerking van uw aanmelding contact met u op.
    Wanneer u voor een lidmaatschap heeft gekozen, hoeft u niet ook abonnee te worden om het NTM te ontvangen. Het tijdschrift zit namelijk bij het lidmaatschap ingesloten.
    U kunt bij een abonnement kiezen op welke wijze u het NTM zou willen ontvangen. Leden ontvangen bovendien inloggegevens voor de website die online toegang verschaffen tot edities van het NTM van 2001 tot heden.
  • Indien u kiest voor automatische incasso, stuur ons dan het ingevulde machtigingsformulier toe. Zie: Over het NJCM > Lidmaatschap.